Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 3. marraskuuta 2017

Komeaa Kekriä ja mainiota marraskuuta!

Juhlan aiheita on löytynyt arkipäiviinkin. Jounin synttärit ja Halloween olivat oikein oivia syitä tiistai-illan herkutteluihin, keskiviikkona vietimme mukavan syyskokouksen Salpausselän Koirankasvattajat ry:n tiimoilta ja minua pyydettiin sekä valittiin yksimielisesti jatkamaan kolmatta vuotta puheenjohtajana, kiitos luottamuksesta. Aikanaan ennen lupautumistani puheenjohtajaksi ehdin olla usean vuoden tämän paikallisen kasvattajayhdistyksen varapuheenjohtajana ja kymmenen vuotta hallituksen jäsenenä. Yhdistystoiminta on vapaa-ajan harrastuksiani ja se harrastus on oikein mukavaa sekä antoisaa hauskassa seurassa. Tänään vietämme Pyhäinpäivän aattoa, huomenna Pyhäinpäivää ja sunnuntaina onkin vuorossa Villen synttärit!



Härdellissä on kaikki hyvin. Kahdella nartulla on juoksut, Akka pitää porukkaa virkeänä pienillä kolttosillaan ja kyyhkyt munivat. Tällä kertaa munivat munansa eri nurkkiin, mutta näkyvät hautovan molempien munia vuoron perään. Hassua, sillä tähän asti ovat munineet samaan kasaan. Mainiota marraskuuta!



Komeita auringonnousuja on ollut!
Iltoja valaisee kynttilät ja tällä hetkellä lisäksi ihana täysikuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kohti kansallista Koiranpäivää!

Aloitin just viikonlopun vieton - ihanaa viikonloppua kaikille! Monenlaista menoa on luvassa 24.4. pidettävän kansallisen Koiranpäivän kunni...