Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 7. syyskuuta 2015

EDS 2015 Oslo, Äänekoski ja pennut 9 vrk!

Ensimmäisenä yksi kuva yhdeksän vuorokauden ikäisistä paksukaisista. Erittäin tyytyväistä sakkia emäänsä myöten! Kiitos puolisolleni ja lisää kuvia pötkylöistä postauksen lopussa. Kuvia tässä postauksessa sitten riittääkin katsottavaksi....


Terveiset Oslon reissulta! Olikin upea reissu erinomaisessa seurassa ja kaikki sujui jouhevasti. Kiitos Nea ja Minna - otetaan uusiksi! Lähdimme torstai-iltana Turusta Tukholman lautalle ja perjantaiaamuna kaahasimme kohti Osloa. Kirjaimellisesti kaahasimme, sillä Oslon Snautseri-Bouvier klubin järjestämä erikoisnäyttely alkoi klo 14.





Norjalainen tuomari Terje Lindström tuumasi Sököstä (Raappavuoren Fröökynä) näin: "4-vuotias, erinomainen koko, hyvät ääriviivat ja vahva hyvä kokonaisuus, narttumainen kaunis pää, kuono-osa voisi olla pidempi, vahva kaula, karkea hyvä turkki, pitäisi olla lyhyempi niskasta, väri voisi olla tasaisempi, vahva ylälinja, hyvä rintakehä, hyvät kulmaukset, rodunomaiset liikkeet ja esiintyy hyvin." VAL ERI, VAK-. Jokerista (Jettyspoof´s Peace Loven` Harmony) Rodi Hubenthal arvioi Jokerin puolestaan näin: "Kaunis narttumainen kokonaisuus, erinomainen pää ja kaula, voisi olla tiiviimpi ylälinja, riittävä rintakehä, oikeat kulmaukset, liikkuu melko hyvin, hyvä turkki." JUN ERI, JUK2

Raappavuoren Fröökynä kuvattuna riehumisen jälkeen

Yön nukuimme todella sikeästi (tai ainakin minä) pitkän ajomatkan ja näyttelypäivän jälkeen, mutta aamulla sinkosimme jälleen ja varhain näyttelypaikalle. Oli Euroopan Voittaja-näyttelyn vuoro. Persoonallinen Chan Weng Woh Malesiasta antoi monelle valionartullekin eh:n, joita oli ilmoitettu 12. Sökö nappasi (Raappavuoren Fröökynä) ERInomaisen ja hienosti viiletettiin vielä viimeisessä kuuden kauneimman valionartun rutistuksessa, mutta ei tullut sijoitusta. Samoin mentiin Jokerin kanssa musta-hopeitten kehässä Christine Rossierin arvioitava. Jokeri nappasi ERInomaisen ja saimme jatkaa 17 muun junnunartun kanssa kisaten sijoituksista ja vasta kuudenneksi viimeisenä meidät käteltiin pois. Niin. Olisin minä noissa molemmissa kehissä kyllä pitempääkin jaksanut pönötellä ja juoksennella, mutta tällä meni kertaa näin, hienosti ja monia kokemuksia rikkaampana!




Olen oikein tyytyväinen erinomaisten tyttösten menestykseen. Erinomaisia molemmat molempina päivinä ja todella kovassa seurassa, jota olikin kertynyt kautta Euroopan. SuperOnnittelut Nealle ja Raulille Kikan EDS-tittelistä ja Norjaan valioitumisesta sekä meidän koko jengille hienoista näyttelytuloksista. AlluTappiainen nappasi erkkarissa Norjan sertin ollen VSP, joten ei lainkaan pöllömpi reissu!



Sain Norjaan hienoja uutisia Äänekosken ryhmänäyttelystä, jossa Marjo Järventölä oli tuumannut Raappavuoren Guaranasta: "Hyvin feminiininen mittasuhteiltaan. Erinomainen narttu, jonka rintakehä saisi olla täyteläisempi. Oikea pään pituus, hieman huolimaton vasen korva ja pyöreät silmät vaikuttavat ilmeeseen. Tyylikäs ylälinja. Riittävät etukulmaukset, hyvät takakulmaukset. Erinomainen liikkuja. Oikea karvan laatu ja väri. Voisi olla varmempi käsiteltäessä, muutoin hyvä esiintyminen." AVO ERI, AVK1.

Lauantai-iltana kuukahdin jälleen varhain hotellin mainioon parivuoteeseen (ja kuulemma kuorsasin!). Sunnuntaiaamuna nautimme hotellin likimaisemista ulkoillen (osa kuvista varhaisaamun hämäriä) ja runsaasta aamupalasta ennen ajomatkaa takaisin Tukholmaan, josta lähdimme iltalautalla kohti Turkua. Tässä kuvasarjaa sekalaisessa järjestyksessä vähän näyttelystä, fiiliksistä ja maisemista. Ja juu, kyllä meidän likat näyttelyssä aina lystittelevätkin!











Jokeri ja Allu








































Ja kotilaatikosta ne ihanaiset - > tulevat erinomaiset!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloista pääsiäistä!

Toivotamme kaikille ihanaa pääsiäisen aikaa ja monenlaista taikaa! Jos pääsiäisyönä taivaalle katsot ja tumman hahmon liitävän näät, siellä ...