Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Lämpimät terveiset Hurghadasta!

Pidimme Jounin kanssa kevätlomaa kahden viikon verran auringosta, merestä ja uimisesta nauttien Hurghadassa, Egyptissä. Hotellimme sijaitsi tällä kertaa El Daharin puolella, vanhassa kaupungissa - basaarikatuja riitti iltaisin käveltäväksi ja paikallista menoa ihmeteltäväksi, mutta kävimme myös Sakkalan puolella. Matkaan mahtui hienoja kokemuksia (joku nolompikin, mutta avartava!), snorklausreissuja, aavikkoretkiä ja mukavia uusia ystäviä - terveiset vaan Lahteen, Turkuun ja Kotkaan ja suuret kiitokset kotimiehille sirkuksen sujuvasta pyörittämisestä!

Lyhyesti tuli nyt kuulumiset kirjoiteltua vaikka nivelet notkistuivatkin, mutta silmät väsyivät kuvia lärätessä. Sirkus pyörii entisellä mallilla kotonakin ja tähän sekalainen kokoelma reissukuvia (lisää laitan kotisivujeni kuvat-kansioon tuonnempana, onhan siellä niitä entisiäkin...)





 
  
 
 
 
 
  
 
  
 


 
 

 
  
 


Toivonpa todella, että Egypti toipuu entiselleen eikä uusia kahakoita sinne syntyisi, sillä tiukassa on paikallisten leipä ollut kansannousun 2011 jälkeen, kun turismista suurin osa heistä elantonsa saa (nähtiin muuten yksi mielenosoituskin...). Ilmastoltaan meikäläiselle on oikein sopivaksi muutaman käyntikerran jälkeen todettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kohti valtakunnallista Koiranpäivää!

Aloitin just viikonlopun vieton - ihanaa viikonloppua kaikille! Monenlaista menoa on luvassa 24.4. pidettävän valtakunnallisen Koiranpäivän ...